Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола направи доста интересно изказване

...
Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола направи доста интересно изказване
Коментари Харесай

Гуардиола: Най-добрият отбор в Европа е Байерн Мюнхен, а в Англия - Ливърпул

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола направи много забавно изявление във връзка изказванията, че сега " жителите " са най-силният тим в Европа. Испанецът акцентира, че значителните титли не се печелят през март, тъй че неговият отбор към момента не е постигнал нищо през сегашния сезон. В този подтекст Пеп съобщи, че с днешна дата най-хубавият тим в Европа е Байерн (Мюнхен), а в Премиър лийг - Ливърпул, който към момента е настоящият първенец.

" Най-добрият тим в Европа е Байерн, тъй като те завоюваха всичко допустимо. В Англия първенец е Ливърпул, те са най-хубавите. Ако желаете да вземете короната на някой, би трябвало да я спечелите. Никой не става първенец през март ", съобщи Гуардиола.

" Все още има 36 точки, за които да се играе в шампионата. Всеки тим може да загуби няколко следващи мача в рамките единствено на седмица. Утре имаме сложен противник в лицето на Уулвърхамптън. След това имаме мачове с Юнайтед, със Саутхамптън, а по-късно и с Фулъм, който играе доста добре. Когато остават 10, 12 или 15 точки до края, е напълно друго, само че 36 точки са доста ", добави мениджърът на " жителите ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР