Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че иска отборът му

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че иска отборът му
Коментари Харесай

Клоп: Ние ще завърнем!

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи, че желае тимът му да победи Манчестър Юнайтед в неделя и да продължи напред в шампионата за Купата на Англия. Германецът още веднъж пое виновността за неприятната серия на " мърсисайдци " върху плещите си, като съобщи, че очевидно не е обяснил нещата задоволително ясно на своите играчи.

" Ние ще се завърнем. Без подозрение. Казах каквото мисля след мача. Когато нещата не се получават по този начин, както ние желаеме, тогава има проблем. Работата е там, че очевидно не споделих нещата задоволително ясно на момчетата. Трябва да трансформира метода, по който им го споделям, както и метода, по който играем. Искаме да спечелим мача с Манчестър Юнайтед. Това е ясно. Спрямо това ще преценим какъв ще е съставът.

Когато не харесваш обстановката, би трябвало да я промениш. Говорих нощес с играчите, през днешния ден ще го създадем отново. Това, което ще им кажа, не е за конференция.

Искаме да продължим напред за Купата и с цел да стане това, би трябвало да играем в действителност добре. Юнайтед се намира в доста добър интервал.

Разбира се, че решенията за прехвърлянията се взимат от някой различен. Винаги е било по този начин. Обсъждаме всекидневно, аз върша своите рекомендации, само че не мога да извадя парите. Аз не взимам тези решения и в никакъв случай не съм ги взимал ", съобщи Клоп на днешната си конференция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР