Американският законопроект за въвеждане на нови санкции срещу Русия има

...
Американският законопроект за въвеждане на нови санкции срещу Русия има
Коментари Харесай

Министерство на финансите: Русия ще стартира проект за природен газ, дори санкциите на САЩ да отблъснат инвеститорите

Американският законопроект за въвеждане на нови наказания против Русия има за цел да саботира плана Арктически LNG 2, твърди съветския финансов министър Антон Силуанов. Но Москва ще започва плана, даже в случай че би трябвало да го направи сама, добави той, оповестява RT.

``
реклама
По-рано тази седмица американските сенатори показаха законопроект, който предлага необятен набор от наказания против Москва, ориентирани към външния дълг, банковата сфера и енергийния бранш, в това число планове за полутечен природен газ (LNG) в чужбина.

Санкциите могат да бъдат ориентирани към огромния план за арктически LNG 2, създаден от най-големия в Русия производител на природен газ Novatek. Неотдавна Франция се причисли към плана, до момента в който китайските вложители също демонстрират мощен интерес към него.

Ако Съединени американски щати продължат с наказателните ограничения, не е ясно по какъв начин могат да реагират непознати сътрудници, сподели Силуанов. Докато Русия се надява, че " бизнес ползите ще надделеят ", страната може сама да трансформира плана в действителност, акцентира министърът.

" Във всеки случай ще използван този план за Арктическия полутечен природен газ, тъй като разполагаме с ресурсите ", съобщи Силуанов пред съветския отдел Бизнес FM. Той добави, че страната може да обмисли потреблението на обществени средства заради възходящия потенциал на съветския държавен фонд, който да надмине 7% от Брутният вътрешен продукт тази година.

Министърът добави, че завода за полутечен природен газ на Новатек в Арктика, който неотдавна доближи цялостния си потенциал, към този момент потвърди високите си маржове на облага за вложителите.

Вторият цех на Novatek за втечняване на газ в района, Arctic LNG 2 на полуостров Gydan в Северния Сибир, се чака да стартира работа през 2022-2023. Тя ще създава 19,8 милиона тона LNG годишно, когато е с цялостен потенциал.

Очаква се планът да коства до 35 милиарда $. Различни задгранични компании, като Siemens, италианските компании Nuovo Pignone и Saipem, както и турските ренесансови услуги са подписали контракти за доставка и строителство за новото оборудване.

Законопроектът за глобите, ориентиран против Русия, по-рано беше обиден от висши съветски публични лица. Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че това няма нищо общо с интернационалните правила за търговия. Междувременно съветското държавно управление предизвести, че обмисля верния отговор, в случай че законопроектът стане закон.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР