Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отчете в кои области очаква

...
Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп отчете в кои области очаква
Коментари Харесай

Клоп не спести своите забележки след загубата от Дортмунд

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп регистрира в кои области чака да види усъвършенстване в своя отбор след първата загуба в предсезонните инспекции. „ Червените” отстъпиха с 2:3 от Борусия Дортмунд в Интернешънъл Чемпиънс Къп.

Головете за „ жълто-черните” паднаха след някои много съществени неточности в отбраната на мърсисайдци. „ Головете, които допуснахме бяха плод на неналичието на организация при тези обстановки. Когато променяш съставите си, е мъчно да имаш организация”, съобщи немският стратег.

„ Ще бъде по-добре в останалата част от подготовката и през сезона, би трябвало да бъде по-добре. Направихме много положителни неща и такива, които не харесах, само че това е обикновено за предсезонна подготовка. Аз вземам решение какъв брой тъкмо ще вършим в тренировките и знам какви старания вложихме в четвъртък в едно много горещо време.”

„ Все още не ми харесва това, което виждам и знам повода. Не съм въодушевен, когато се замисля за представянето ни, само че знам, че сме способни на още много”, добави Клоп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР