Мениджърът на Арсенал - Микел Артета заяви, че артилеристите са

...
Мениджърът на Арсенал - Микел Артета заяви, че артилеристите са
Коментари Харесай

Микел Артета: Нямаме нови случаи на COVID-19 засега

Мениджърът на Арсенал - Микел Артета съобщи, че " артилеристите " са в подготвеност да реагира на всяко решение на британската Висша лига за идния мач с Тотнъм. Двата тима би трябвало да се изправят един против различен в неделя от 18:30 часа.

" В връзка сме по отношение на всеки мач за обстановката в двата тима. Ние сме подготвени да играем, само че решението е на Висшата лига. Ако играем, излизаме с настройката за победа. Ако има състезател, който не е убеден, че можем да победим, той няма да бъде на терена. Това е доста значим мач.

Управляващите би трябвало да се занимават с това, те вършат разпоредбите. Ние не получаваме задоволително информация, аргументите за отлаганията. Преди повече от месец желаех повече изясненост. Винаги има опция някой да се възползва от обстановката.

Трябва да забележим какво е положението на Сака, наложи се да бъде заменен. Имаме и други проблеми. Йодегор се усеща добре, само че към момента е с положителен тест. Нямаме други случаи на COVID-19 към този момент. Ситуацията е сложна, тъй като разполагаем са малко играчи по разнообразни аргументи - Купата на африканските народи, ковид и травми. За страдание, тази непредвидимост е всеки ден и би трябвало да се приспособяваме ", сподели Артета.
 Ливърпул и Арсенал направиха 0:0 в първия мач от полуфинала за Купата на Англия
Ливърпул и Арсенал оставиха интригата за реванша в Купата на Англия

Победителят ще срещне Челси
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР