Пловдивски бизнесмен е задържан, след като е извадил пистолет на

...
Пловдивски бизнесмен е задържан, след като е извадил пистолет на
Коментари Харесай

Бизнесмен извади пистолет след гонка в Пловдив, арестуваха го

Пловдивски предприемач е арестуван, откакто е извадил револвер на водач при сдърпване на пътя, научи Trafficnews. Драмата се е разиграла довечера на Голямоконарско шосе, малко след входа на града. 58-годишният Георги Мацев бил зад кормилото на BMW и се прибирал към Пловдив от автомагистралата, когато по пътя бус го изпреварил.
Прочетете още
Беемвето догонило микробуса и почнало да го натиска, до момента в който в последна сметка лидерът на товарната кола бил заставен да спре, описват очевидци.  Шофьорът на беемвето излязъл, почнал да крещи по другия лидер, че му е лишил преимущество и извадил револвер. Хора, които били наоколо станали очевидци на стълкновението и се обадили на 112. На място пристигнали няколко патрула на Трето РПУ, които прекратили разпрата и отвели водачите за разпит, описват присъстващите.

Мъжът с револвера бил оставен в ареста за 24 часа. Според Търговският указател Мацев е притежател на три търговски сдружения, които сезанимават с търговия, защита на компании, подготвени на кучета за защита, спедиторска активност, транспорт напътници и др. 

За страдание, макар тежките произшествия и обещанията на полицията за по- непоколебим надзор, експанзията на пътя продължава.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР