Мен ме интересуват хората, защото ощетиш ли една група, ще

...
Мен ме интересуват хората, защото ощетиш ли една група, ще
Коментари Харесай

Екшън в ефира: Лора Крумова се видя в чудо заради изцепки на Андрей Слабаков

Мен ме интересуват хората, тъй като ощетиш ли една група, ще ощетиш и останалите. Политикът не мисли по този начин, той мисли първо за себе си и по-късно за своите гласоподаватели. Работа в Екологичен потенциал правят интелигентните и тези, които не се подават на операции.

Това сподели борещият се за втори мандат в Европарламента и място в родния парламент режисьор Андрей Слабаков в ефира на Нова тв.

„ Аз да вземем за пример съм в най-готината група. Мога да гласоподавам срещу групата си, в случай че това е в контраст на ползите на България. Това при социалистите не може да се случи, незабавно приятелски съд ще те изключи от групата “, сподели той, разяснявайки метода на работа в Екологичен потенциал.

„ То не се случва постоянно. Има някои неща, свързани с геополитиката, където българите не сме изцяло съгласни с някои неща, които се случват и по тази причина гласоподавам срещу “, сподели той, помолен да даде образец за своето гласоподаване.

„ Най ми е елементарно да обясня за социалистите. Имах един отчет за обществения климатичен фонд. Някой нещо да е чувал? “ – продължи Слабаков.

„ Целта му е да омекоти удара от Зелената договорка. Бяхме се разбрали да се подкрепят дребните и междинни предприятия, които ще понесат главния удар от зелената договорка, която е огромна дивотия. След пет години ще се върнете в пещерите на свещи.

Проблема е, че зелената договорка е химера, която се прави на процедура. Та, борим се за дребните и междинните предприятия и социалистите гласоподаваха да се дадат пари единствено на мигранти и обществени слаби. Аз гласувах срещу. Това е непоносимо “.

Лора Крумова тогава се опита да го засегне с концепцията му да има учебен ценз при гласуването. А Слабаков я отвърна по този начин:

„ Образователен изборен ценз. Какво обучение би трябвало да имаш брошура за кола, наложителното обучение. Осми клас. И десети да е. Трябва да имаш минималното обучение. Става дума за нещо обикновено. Това с гласуването не е единствено право, само че и отговорност. В Европейски Съюз думата отговорност към този момент не съществува. Джендъри имат право, лесбийки педераси. Да не ти изяснявам “.

„ В ефир си успокой се, единствено 16: 30 часа сме “, сопна се водещата Лора Крумова, чувайки непристойните за ефира думи.

„ Какво да се успокоя? Лесбийки и педераси го има написано в учебниците по медицина “, отвърна ѝ Слабаков.

„ Вместо педераси може да кажем хомосексуални, вкарваш ме в твоята игра “, обясни Крумова.

„ Има голям проблем. Някой се пробва да им вкара привилегии. Затова има евроскептицизъм. Аз съм в България и мога да си приказвам каквото си желая “, сподели на собствен ред Слабаков.

„ Има хора с друга полова ориентировка “, поправя го Крумова.

„ Те влизат като специфична група, на която би трябвало да се обръща особено внимание и да им се дават специфични привилегии. Защо? Те не стига че откраднаха дъгата на децата, а в този момент открадната цялата писменост – лгбти, ю, я ер дребен. Какво вършиме бе хора? “, възмути се Слабаков.

„ Ти си друго потомство, за поколенията в този момент те не са на твоята вълна, те мислят по друг метод “, опита се да му рязани кк седят нещата водещата.

„ Тоест, че те би трябвало да са специфични. Това се прави в Екологичен потенциал “, настоя на своето режисьора.

„ Не прави се това, да имат правни права “, продължи Крумова.

„ Те имат “, акцентира Слабаков.

„ Вече знаеш какъв брой пола има “, сподели Крумова.

„ Има два “, настоя Слабаков

„ Има два, само че единствено за тебе. Там ли ще забием в този момент? “, отвърна му Крумова.

„ Поглеждам се в огледалото и се виждам като чернокожа лесбийка и ми викат: „ Браво, преоткри себе си. А в случай че се видя като Моцарт, ми споделят, че съм вманиачен и би трябвало да се церя. Аз чернокожа лесбийка ли съм? “, възнегодува Слабаков

„ Може и да си “, отговори му Крумова.

„ Аз мога да реша, че съм табуретка “, установи той.

„ Е, аз коя съм да ти кажа “, отвърна му Крумова.

„ Ми бъди, само че не занимавай другите хора “, сподели Слабаков.

Що се отнася до скорошните избори за президент в Северна Македония, Слабаков сподели, че това е много неприятно за България. Цялата им политика е учредена на антибългарското.

„ Най-притеснително е, че Макрон е поръчител за нашите положителни връзки. той беше поръчител по Минските съглашения и имаме война Украйна-Русия. Какво е направил? Световните водачи са някакъв призрачен сън. Тези хора са някакви плазмодии “, изрази мнението си Слабаков.

 Екшън в ефира: Лора Крумова се видя в знамение поради изцепки на Андрей Слабаков за гейове и лесбийки

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР