Работник в детска градина, осъден на 14 години затвор за

...
Работник в детска градина, осъден на 14 години затвор за
Коментари Харесай

Медицинската сестра-убийца Кейт Роули „няма причина за безпокойство“, докато деветмесечното бебе лежи умиращо

Работник в детска градина, наказан на 14 години затвор за непредумишленото ликвидиране на деветмесечно момиченце, „ няма причина за безпокойствие “, до момента в който бебето лежеше завързано за чанта, преди да почине.

Деветмесечната Женевиев Мийхан беше открита неотзивчива и синя от 37-годишната Кейт Роули, която беше наказана на 14 години затвор, откакто съд откри че нейните небрежни дейности са предизвикали задушаване на Женевиев.

Прокуратурата твърди, че в деня на гибелта й, 9 май 2022 година, Роули е сложил Женевиев на предницата си, компактно повита и завързана в чувала за фасул за повече от 90 минути в детската градина Tiny Toes в Чидъл Хълм, Стокпорт. Прокурорите споделиха, че дребното е оставено " на процедура неподвижно " и че виковете и страданието й са били " просто пренебрегнати " от Роули. 37-годишният от Хийтън Норис, Стокпорт, отхвърли обвиняванията, само че беше наказан от журито за непредумишлено ликвидиране и различно обвиняване за свирепост към деца след едномесечен развой в Манчестърския кралск...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР