Бившата постоянна представителка на САЩ в ООН Ники Хейли обяви,

...
Бившата постоянна представителка на САЩ в ООН Ники Хейли обяви,
Коментари Харесай

Ники Хейли: Байдън беше катастрофа, ще гласувам за Тръмп

Бившата непрекъсната представителка на Съединени американски щати в Организация на обединените нации Ники Хейли разгласи, че претендентът за президент на Съединени американски щати от Републиканската партия Доналд Тръмп може да разчита на нейния глас на идните избори през ноември, съобщи ДПА.
Прочетете още
На събитие във Вашингтон през вчерашния ден Хейли съобщи, че не всеки път е била съгласна с Тръмп в политическо отношение: " Но Джо Байдън беше злополука, тъй че ще гласоподавам за Тръмп ".

Бившата непрекъсната представителка на Съединени американски щати в Организация на обединените нации се отхвърли през март от конкуренцията за номинация на републиканците за президентските избори през ноември и в началото отхвърли да поддържа кандидатурата на Тръмп.

Хейли съобщи, че Тръмп не би трябвало да приема, че има поддръжката на нейните гласоподаватели, без значение от персоналното ѝ решение.

" Тръмп би постъпил рационално, в случай че се обърне към милионите хора, които гласоподаваха за мен и не престават да ме поддържат, а не да допуска, че те просто ще бъдат с него ", предизвести през вчерашния ден Хейли.

На изборите в Съединени американски щати на 5 ноември ще се организира реванш сред Тръмп и Байдън, който ще се кандидатира още веднъж за президент без действителна конкуренция в партията си.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР