От 6:30ч. на 24 май 2024г. до 14ч. на 26

...
От 6:30ч. на 24 май 2024г. до 14ч. на 26
Коментари Харесай

Затварят част от бул. Цар Борис III през почивните дни

От 6:30ч. на 24 май 2024г. до 14ч. на 26 май 2024г. се затваря за придвижване на пътни транспортни средства секторът от бул. " Цар Борис III " сред бул. " Тодор Каблешков " и Софийски околовръстен път, в това число и локалните платна на бул. " Цар Борис III ", като за придвижване по тях ще се позволяват единствено коли в специфичен режим на придвижване.

Алтернативни направления, които водачите на моторни-превозни средства, имат опция да употребяват, са надлежно по ул. " Любляна " и бул. " Братя Бъкстон ". Временно за облекчение на напредването ще се позволи левия завой от бул. " Цар Борис III " към бул. " Тодор Каблешков ".

Временната организация на придвижване се постанова по отношение на построяването на ул. „ Народен воин “ и строителството на кръстовището на бул. „ Цар Борис III “ - бул. „ Ал. С. Пушкин “ и ул. „ Народен воин “.

Предвижда се полагане на компактен асфалтобетон и хоризонтална маркировка на непосредствено трасе на бул. „ Цар Борис III “ в посочения сектор.

На 25 май, събота, краткотрайно ще бъде спряно и придвижването по трамвайните релси за времето от 04:30ч. до 14.00ч.

Движението на бул. „ Цар Борис III “ ще бъде възобновено след 14:00ч. на 26 май , неделя, предава Българска национална телевизия. 

С реализацията на кръстовището на ул. “Ал. С. Пушкин “ се обезпечава опция на придвижване към регион „ Овча купел “ и Околовръстен път, което ще облекчи трафика по бул. „ Овча купел “ и Околовръстен път.

В взаимозависимост от атмосферните условия е допустимо строително-монтажните работи да продължат с удължено работно време.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР