Меган Маркъл посрещна 41-вия си рожден ден, но обективно погледнато,

...
Меган Маркъл посрещна 41-вия си рожден ден, но обективно погледнато,
Коментари Харесай

Защо Меган изглежда с десетилетие по-млада от Кейт? Ето какви са тайните ѝ

Меган Маркъл посрещна 41-вия си рожден ден, само че обективно видяно, визията ѝ не издава възрастта ѝ. Безспорен факт е, че херцогинята на Съсекс може и да не е най-хубавата кралска снаха, само че несъмнено се грижи добре за външния си тип и знае тайната за младостта. Мнозина даже настояват, че наподобява доста по-младолика от Кейт Мидълтън, която пък е фаворитка на Англия. А по какъв начин го прави?

 кейт мидълтън, меган маркъл

Йога, йога и отново йога

За отдадеността си към йогата Меган благодари напълно на майка си, която я е запалила по този спорт още в най-ранна детска възраст. За херцогинята, йогата е метод на живот и я практикува всеки ден.

Вкусно ядене, само че с мярка

Меган нееднократно е коментирала хранителния си режим, като споделя, че знае доста добре какво хапва и най-много за какво. Тя е последовател на вегетарианството и се предържа към него в делничните дни и дава отмора на тялото си от режима в събота и неделя. Маркъл не употребява постоянно алкохол, само че когато протяга ръка към него не си разрешава повече от чаша вино.

Минимум макияж

Разбира се, когато участва на значим ангажимент, за Меган се грижат цялостен тим гримьори, само че във всекидневието си херцогинята прави всичко допустимо кожата на лицето ѝ да си почива.

 меган маркъл

Не пропуща визити при козметика

Меган е обожател на мезотерапията, както и на всички процедури, които спомагат за възобновяване и подмладяването на кожата и несъмнено не пропуща да посети козметика си най-малко един път месечно.

Никакво недояждане

Меган несъмнено следи фигурата си, само че в никакъв случай не залага на фрапантно намаляване, защото то състарява външния тип. Тя залага напълно на здравословното хранене, тренировките, положителната хидратация и последователното събаряне на килограми. Херцогинята, също по този начин, постоянно си прави детокс стратегии.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР