Домашни трикове срещу целулит: най-добрите рецепти са на ваше разположение.

...
Домашни трикове срещу целулит: най-добрите рецепти са на ваше разположение.
Коментари Харесай

Домашни трикове срещу целулит: най-добрите рецепти

Домашни трикове против целулит: най-хубавите предписания са на ваше разположение. Целулитът е проблем освен за възрастни дами, само че и за млади девойки. Стройни крайници, стегнати задни елементи и гладка кожа са фантазията на доста хубавици.

Намазването на проблематичните сектори със специфична примес с мед вкъщи елементарно ще направи кожата ви здрава и еластична. Тя бързо се напоява с мед, което форсира процеса й на детоксикация. Има стотици способи за провеждането на тази процедура, само че ние ще ви разкажем за най-достъпните.

Основното преимущество на тези процедури е освен тяхната успеваемост, само че и ниската им цена, не е нужно да ходите в салони и да прекарвате доста време там.

Преди процедурата против целулит кожата би трябвало да се приготви. Ексфолирайте и напарете с топла вода кожата. Сауната е идеална, само че парещ душ или вана също е добър вид.

Домашни трикове против целулит

Смес с мед

Медът, в композиция с други съставни елементи, има отлични свойства против целулит. В взаимозависимост от спомагателната съставна част, има два типа процедури: студени и горещи. Най-ефективна е горещата маска с мед. Тя е ориентирана към загряване на тялото. За да подсилите резултата, покрийте се с одеяло. Единственият минус е, че тази процедура не е подобаваща за всички.

Смес с мед и горчица

Направете примес с мед, горчица и етерични масла. Оставете да работи 45 минути, след което изплакнете с гореща вода. Най-добри резултати ще постигнете, в случай че вършиме процедурата през ден. Интервалът сред курсовете е един месец.

Кафе

Нанесете сместа от смляно кафе върху проблематичните зони и оставете за няколко часа. След това изплакнете. За най-хубав резултат масажирайте кожата си.

Чили

Процедурите с чили са противопоказани за дами с гинекологични проблеми. Вземете мед, една алена чушка на всеки 2 супени лъжици мед. Ако почувствате дискомфорт след нанасянето на сместта върху кожата, изплакнете незабавно с вода.

Сол

Смесете сол и топъл мед (2 супени лъжици). Загрейте тялото си под душа, нанесете сместа, увийте във фолио и оставете за 2,5 часа. След това направете натоварен масаж с мед и растително масло.

Масло

Добавете няколко капки масло към загретия мед. За 60 грама от главния артикул са нужни 4 капки масло. Изберете обичаните си – бор, портокал, грозде, мандарина. Измийте след 45 минути.

Джинджифил

Вземете мед (60 г), алена чушка (5 г), настърган джинджифил (10 г), топла вода (10 мл), зехтин (45 мл). Разбъркайте до еднородна примес и нанесете върху проблематичните зони. Изплакнете след 30 минути със студена вода.

Неща, които би трябвало да запомните!

Медените процедури през нощта са освен потребни, само че имат и релаксиращ резултат. Почистете добре кожата си; смесите са чудесни, защото оказват помощ за ексфолирането на мъртвите кафези. Сместа би трябвало да се загрее, след което да се охлади до стайна температура. След като нанесете сместа върху тялото, увийте тези зони със стреч фолио. За гореща процедура, в допълнение към фолиото, се увийте в одеяло. Студените процедури се употребяват за обособени проблематични зони, горещите – за цялото тяло. Направете 10-дневен курс на обвиване (извършете процедурата през ден), след което направете отмора за 2 месеца.
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР