Майката на 22-годишния Кристиан Николов, убил журналиста Милен Цветков в

...
Майката на 22-годишния Кристиан Николов, убил журналиста Милен Цветков в
Коментари Харесай

Десислава Николова е собственик на най-скъпата частна детска градина в София

Майката на 22-годишния Кристиан Николов, умъртвил журналиста Милен Цветков в злополука в София, се оказа притежател на най-скъпата частна детска градина в столицата. Десислава Николова е съдружничка с 50 % във компания „ Тути 2011 “, в която е вложила съвсем 800 000 лв., твърди " Блиц ". Английската детска градина „ Тути “ работи от 9 години, среща се зад хотел „ Маринела “ и събира рекордните 1000 лв. месечно от заможни родители, които желаят децата им да научат британския преди българския.

Частната детска градина „ Тути “ се обитава в вкусен парцел от повече от два декара в квартал " Лозенец ". За децата на заможните има мултифункционален салон за спорт, танци и игри. 8 профилирани кабинети за образование (с бани и тоалетни към всеки от тях), както и богата библиотека с книжки и материали единствено на британски език, оказват помощ да децата на научат езика на Шекспир. Има и спални пространства, столова, както и лекарски кабинет с 4 медицински сестри.

Джипът Audi Q7, с който синът ѝ Кристиан погуби Милен Цветков, е благосъстоятелност на компанията на Николова. Адвокатите на Миню Стайков - Лъчезар Таков и неговият наследник са поели отбраната на 22-годишното момче.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР