Математикът Николай Витанов анализира ситуацията с развитието на пандемията от

...
Математикът Николай Витанов анализира ситуацията с развитието на пандемията от
Коментари Харесай

Проф. Витанов показа невиждана COVID карта на България

Математикът Николай Витанов проучва обстановката с развиването на пандемията от ковид и в почивния неделен ден. Той сподели и карта за риска от ковид у нас по области, която не е показвана до момента на обществото. Ето какви данни изнесе специалистът в персоналния си фейсбук профил.

Кратка информация за оперативната конюнктура за България във връзка с пандемията COVID-19 за 16 май 2021 година

Днес е неделя и няма да пиша доста. По принцип в събота и неделя няма да давам информация, не се чудете, в случай че няма.

Обстановката е спокойна, както се и очакваше. Базовото репродуктивно число през днешния ден е 0.812, много под 1 е, обсегът на болестта продължава да се свива, броят на дейните случаи понижава. Индийският вариант го няма в България, моите кучета мълчат, а клопките не щракат. Няма я мечката още.

Днес и единствено през днешния ден ще ви покажа една карта, която в никакъв случай не сме показвали на обществеността и която няма и да демонстрирам повече. Всеки ден я правихме за информация на щаба. Заради нея споделих в едно изявление, че има цифри, които не трябва да се споделят и карти, които не трябва да се демонстрират.
 Проф. Витанов сподели невиждана Коронавирус карта на България

Това е картата за риска по области. както виждате, обстановката не е зле, само че чак когато стане цялата зелена, ще може да се отдъхнем. Под нея ще видите картата за 7 април. Хич не беше радостно тогава, в пика на последната вълна. Сега към този момент ви е ясно за какво някои карти не би трябвало да се демонстрират и са единствено за тези, които би трябвало да взимат решенията.

Няма да ги демонстрирам повече тези карти. В записките ми ще може да ги видите. Направили сме над 1200 карти единствено за България по време на нашата активност.

Накрая за многочислените въпроси. Не мога да давам отговор на всички, нямам толкоз време. Най-често ме питат какво става със щаба. Вижте, аз споделих ясно пред целия народ само че Националната телевизия: желая да се махна от тая работа. Що се отнася до мен, не ми пука нито от злобари, нито от амбициозни и завистливи сътрудници. Но хейта залива и фамилията ми. Няма да оставя това да продължи.
 Проф. Витанов сподели невиждана Коронавирус карта на България

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР