Треньорът на Локомотив София Красимир Балъков дебютира начело на отбора

...
Треньорът на Локомотив София Красимир Балъков дебютира начело на отбора
Коментари Харесай

Балъков: Перфектна победа! Не съм бил в отбор, който толкова бързо да възприеме идеите ми

Треньорът на Локомотив София Красимир Балъков дебютира отпред на тима с победа с 2:0 при гостуването на Хебър. Специалистът съобщи, че триумфът е съвършен. 

" Може да се каже, че успеха е съвършена. Четири работа дни с тези футболисти от всевъзможен тип националности не беше лесна. Свалям шапка на всички. Тренираха и играха по най-хубавия метод от момента, в който пристигнах. Аз не веднъж влизам в такива борби за оставане в лигата. Имам богат опит и може би това оказва помощ ", стартира Балъков. 

" Тази победа футболистите и ние даваме на притежателя на клуба Иван Василев. На почитателите също. Желанието ми е да няма разделяне, тази победа да бъде отпред на обединяване ". 

" Искам да видя още по-добър Локомотив София. Тактически работихме единствено два дни. Не съм бил в тим, който толкоз бързо възприе това, което искахме. Мисля, че имаше в някои играчи отмалялост през второто полувреме. Като цяло си знаем проблемите във физическо положение. Най-важното е да имаш темперамент. Имаш ли темперамент и предпочитание, може да стигнеш до победа ". 

" Ще бъде доста тежък мач против Етър. Когато няма защо да играеш, играеш освободено. Етър е тимът на сърцето ми. Много скърбя, че след нашата победа отпадат. Те си знаеха, че следващата година ще играят във Втора лига ", сподели Балъков. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР