Мащабна полицейска операция се проведе тази нощ по Южното Черноморие

...
Мащабна полицейска операция се проведе тази нощ по Южното Черноморие
Коментари Харесай

Мащабна полицейска операция се проведе през нощта по Южното Черноморие

Мащабна полицейска интервенция се организира тази нощ по Южното Черноморие за определяне на водачи, използвали алкохол или наркотични субстанции. Акцията стартира, откакто пийнал и дрогиран водач блъсна шест девойки на тротоар в Китен.

11 полицейските патрули осъществяваха надзор през цялата нощ на входовете и изходите на курортите. Още в първите минути на акцията бяха хванати двама пияни водачи. Комисар Неделчо Рачев от Охранителна полиция в Бургас заяви в предаването " Преди всички ", че са били тествани над 300 автомобила. Реализирани са били 10 бързи полицейски производства, 5 от които за ръководство на МПС след приложимост на опиати и 5 - за шофиране след приложимост алкохол над 1,2 промила.

Комисар Рачев разясни, че ръководството на МПС след приложимост на опиати е тип престъпност, която е " скрита и латентна и от интензивността на полицията зависи предварителната защита по този тип престъпност ". На територията на Областната дирекция – Бургас тези инспекции са увеличени, увери Неделчо Рачев: " С всяка последваща полицейска интервенция, каквато се организира съвсем ежеседмично, ние усилваме инспекциите на водачите “.

Водачи показаха спорни отзиви за нуждата от инспекция.

" Поощрявам да се вършат доста повече инспекции. Много пътувам по света и в никакъв случай, на никое място не са ме спирали. Ако има съображение, да. Но, просто за инспекция ми е малко необичайно ", съобщи един от запитаните.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР