По силата на постигнато между страните и одобрено от състав

...
По силата на постигнато между страните и одобрено от състав
Коментари Харесай

Във Варна осъдиха 20-годишен за грабеж на мобилни телефони

По силата на реализирано сред страните и утвърдено от състав на Районен съд - Варна съглашение, 20-годишен юноша призна виновността си по повдигнатото му обвиняване в похищения против собствеността – обир.

Престъпните дейности са осъществени от подсъдимия в интервала от 21-ви до 26-ти март тази година във Варна, в изискванията на продължавано закононарушение, с две действия, при които свил мобилните телефони на две разнообразни дами, при което използвал мощ.

Деянията реализират по настрана сформира на едно и също закононарушение, осъществени са през кратковременен интервал от време, при една и съща конюнктура и еднаквост на виновността. Посегателствата са осъществени надлежно в региона на автобусна спирка покрай варненски мол и по улица " Тодор Влайков “. Отнетите при грабежа непознати движимости, дружно с картите-памет и мобилни аксесоари са оценени на стойност към 400 лв..

20-годишният юноша е неосъждан. Към момента породените от действието имуществени вреди са възобновени на потърпевшите. За осъществения при продължавано закононарушение обир, съдът му наложи наказване от 6 месеца отнемане от независимост. Изпълнението на наказването бе отсрочено с изпитателен период от три години. Подсъдимият приема да заплати сторените по делото разходи за близо 600 лв.. Съдебният акт е финален.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР