Китайският производител на електрически автомобили Nio ще продължи да напредва

...
Китайският производител на електрически автомобили Nio ще продължи да напредва
Коментари Харесай

Шефът на Nio казва, че разследването на китайските електрически автомобили в ЕС „няма смисъл“

Китайският производител на електрически коли Nio ще продължи да напредва с проектите си за разширение в Европа, макар че неговият основен изпълнителен шеф подлага на критика следствие на Европейски Съюз на Внос на електрически автомобили от Китай, казвайки, че това „ няма смисъл “.

Уилям Ли, който постоянно е именуван китайският Илон Мъск, сподели, че компанията ще обмисли партньорство с локален производител за създаване на фабрика в Европа, макар че първо трябваше да построи размери на продажби в района.

„ Ние сме от Китай, само че сме и световна компания “, сподели Ли в четвъртък, откакто Nio отвори първия си шоурум в Амстердам. „ Ние сме срещу подобен метод, при който цените се употребяват за прекъсване на потока и търговията с електрически транспортни средства. “

„ Мисля, че доста от обвиняванията на Европейската комисия нямат смисъл “, добави той. На въпрос дали тактиката му в Европа ще се промени, в случай че Брюксел наложи по-високи цени, той сподели, че компанията ще „ вземе най-разумното бизнес решение “.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР