Мартина Вачкова и Владо Пенев посрещнаха новата година под един

...
Мартина Вачкова и Владо Пенев посрещнаха новата година под един
Коментари Харесай

Марта Вачкова и Владо Пенев се събраха

Мартина Вачкова и Владо Пенев посрещнаха новата година под един покрив, въпреки към момента да нямат брак, а домовете им станаха общи.

За момента актьорите живеят на разменни начала - няколко дни са в жилището на Марта на столичния бул. " Пенчо Славейков ", по-късно се местят в дома на Владо Пенев на ул. " Иван Вазов ".

Инициатива да ги събере показала дългогодишната им другарка Дарина Павлова, която е и най-хубавата приятелка на Вачкова още от студентските години. Мадам Мулти, както назовават Павлова, от много време ги агитирала да се съберат и да заживеят под един покрив. Но дали ще се стигне до женитба, към момента не е ясно, написа " Телеграф ".

Припомняме, че предходната година Марта Вачкова и Владо Пенев на няколко пъти гостуваха в дома на Дарина Павлова в разнообразни кътчета на света. Последно бяха през декември в Дубай, където Дарина им провежда разнообразни занимания за сближение на връзката, измежду които разходка в сърцето на пустинята и лов със соколи.

На Нова година двамата бяха на посетители и на Катето Евро в Кокаляне, където си проведоха групово осъществяване с още сътрудници на песента " Страхотен ден ", написа show.blitz.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР