От всички изборни резултати, които трябва да бъдат обявени досега,

...
От всички изборни резултати, които трябва да бъдат обявени досега,
Коментари Харесай

„Тори ще бъдат обезпокоени от това колко добре се представи реформата на междинните избори в южния Блекпул“

От всички изборни резултати, които би трябвало да бъдат оповестени до момента, най-сладкият за Кийр Стармър ще бъде лейбъристите да си върнат контрола над съвета на Хартълпул.

Преди три години провалянето на междинните избори в Хартълпул приключи една толкоз ужасна нощ за водача на лейбъристите, той съществено обмисляше да подаде оставка. Това, че тази заран се разсъни с триумфа на лейбъристите на междинните избори в Блекпул и спечелването на настойнически места в елементи на страната, за които в миналото се смяташе, че са обагрени с незаличимо синьо на торите, е знак на респект към това какъв брой доста той е трансформирал вероятностите на своята партия.

Разбира се, предстоят доста резултати и е допустимо Анди Стрийт да спести някои търти, като бъде избран отново за кмет на метрото в Уест Мидландс, само че сегашната картина надали може да бъде по-добра доброволен за Риши Сунак. Изборният влъхва, проф. сър Джон Къртис, сподели пред BBC тази заран, че това е „ едно от най-лошите, в случай че не и най-лошите, показва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР