Марихуаната е известна основно с ефектите, които има върху съзнанието

...
Марихуаната е известна основно с ефектите, които има върху съзнанието
Коментари Харесай

Как се променя сексът под влияние на марихуана?

Марихуаната е известна главно с резултатите, които има върху съзнанието на хората, само че нещата надалеч не завършват единствено и само с това.
Ако в миналото сте се замисляли, сигурно растението може да промени и половото прекарване. Ето 5 неща, които ще се случат:

1. Увеличава желанието

Изследване на Archives of Sexual Behavior демонстрира по какъв начин алкохолът и марихуаната въздействат на двойките. Според тях, сътрудниците изпитват в пъти по-голямо предпочитание за милувки след пушене. С други думи, прекарването им харесва толкоз доста, че желаят още.

2. Прави оргазмите доста по-дълготрайни и мощни

Според източници, след марихуана, оргазмите удължават своето време и са доста по-силни, в сравнение с по принцип. Над 30 секунди може да доближи върховото наслаждение, без значение дали става въпрос за секс с сътрудник или самозадоволяване.

3. Марихуаната затруднява ерекцията

Въпреки заключението, че пушенето на марихуана оказва помощ за издръжливостта, не се изключва опция да станем жертви на противоположния резултат. Понякога първичната възбуденост може да приключи с прибързано приключване или загуба на ерекция.

4. Привличат ви хора, които нормално не бихте погледнали

Някои участници в проучването на влиянето на марихуаната върху секса споделят, че след пушене сътрудниците им наподобяват доста по-привлекателни. Според тях, тревата има даже по-лошо въздействие в това отношение от алкохола.

5. Може да заспите преди секса

Специалисти настояват, че прекаляването с марихуаната може да ви накара да се чувствате доста сънливи и даже да ви се стори по-привлекателно да си легнете, в сравнение с да вършиме секс, написа teenproblem.net.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР