Малките бензиностанции продават горива на много по-ниски цени от големите

...
Малките бензиностанции продават горива на много по-ниски цени от големите
Коментари Харесай

Къде е най-евтината бензиностанция в България?

Малките бензиностанции продават горива на доста по-ниски цени от огромните вериги. Най-евтино се зарежда колата точно на такива обекти. Вчера в Пловдив литър А95 се купуваше за 1.72 лв., дизел - за 1.69 лв., а газ - за 0.85 лв.. Големите компании обаче държаха цени с близо 15 стотинки от горната страна, най-малко на най-масовия бензин. Цената на " Лукойл " е 1.94 лв. за А95, в " Еко " пък е 1.96 лв.. Разликата при газта не е толкоз сензитивна и на двата обекта литърът се продаваше надлежно за 0.89 и 0.87 лв.. Това сочи информация на пловдивското издание " Марица " в уеб страницата Fuel.net.

Въпреки че в този момент е лимитирано пътуването, доста пловдивчани се чудят за какво ниските цени на петрола не са отразени в цените на дребно на бензина. Причината е, че сега бензиностанциите употребяват гориво, заредено през февруари. Заради изключителното състояние и потреблението е доста едва - доста хора минаха да работят от у дома и изобщо не вървят на работа, неразрешени са пътуванията, не върви никакъв туризъм.

Основните клиенти за метана - таксиметровите коли, също са оредели с пъти. Персоналът по бензиностанциите е понижен до най-малко и част от хората са в платени отпуски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР