Всеки следващ епизод на Бригада нов дом“ става все по-емоционален.

...
Всеки следващ епизод на Бригада нов дом“ става все по-емоционален.
Коментари Харесай

Много емоции даде Бригада нов дом на мило семейство

Всеки идващ епизод на „ Бригада нов дом “ става все по-емоционален. След тежката орис на Гергана и нейната прелестна щерка Вики, от предаването ни срещат с едно семейство, което с доста обич отглежда детето си с увреждания.
Диагнозата, която множеството хора виждат като компликация, в действителност е благословия за Невена и брачна половинка ѝ Любо – горди родители на дребния Николай. Той е второто дете на фамилията, като първото е умряло.

Любо е някогашен боен, който отсъства през първите 7 години от живота на Ники поради разнообразни задачи в чужбина, в това число и в Афганистан. Въпреки това все още той е главният човек, който се грижи за детето, до момента в който Невена създава кукли, с които устоя финансово фамилията.

Въпреки напъните на фамилията, те не съумяват да пригодят дома си и да създадат изискванията за живот в него естествени. Намесата на Бригадата им дава всичко това и освен. Дълбоката и откровена страст на фамилията и изключително на Невена не остави безучастен нито един фен на предаването. Много коментиращи споделят, че са плакали дружно с нея и се радват доста за фамилията, като им пожелават да са все по този начин сплотени.

Адмирации за Мария и бригада. Майка героиня,прекрасният и надарен Ники и благополучие във очите им. Браво!

Такава чиста наслада и доста, доста обич има в това семейство! Господ здраве да им дава! Прекрасни са! Заслужават това благополучие, че и повече!

И плаках и се радвах, доста, доста страсти! Най стойностното предаване!

Адмирации за спонсорите, Мария и бригадата!

Толкова Искрена Емоция и Радост не съм Виждала от дълго време! Напълнихте ми Душата Мило Семейство, Бъдете Здрави

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР