Макс Верстапен спечели третата световна титла в кариерата си във

...
Макс Верстапен спечели третата световна титла в кариерата си във
Коментари Харесай

Макс Верстапен: Ред Бул, благодаря, че ми дадохте такава кола!

Макс Верстапен завоюва третата международна купа в кариерата си във Формула 1 по подигравка на ориста в спринт. Нидерландският водач на Ред Бул въобще не харесва този формат на спортните уикенди, само че тъкмо днес в късата спортна отдалеченост в Катар формализира третата си F1 корона.

„ Това е необикновено, момчета. Не знам какво да кажа… Невероятна година. Благодаря, че ми дадохте такава кола. Истинско наслаждение е този сезон “, сподели по радиото по време на обиколката за прибиране в питлейна Верстапен.

„ Искам да кажа голямо благодаря на всички тук на пистата, на хората във фабриката. Влагането на толкоз старания и постигането на нещо такова – не мога да ви благодаря задоволително. И отвън всичко, обвързвано с представянето, е същинско наслаждение да работя с всички вас. Това сякаш в последна сметка е най-важното. И отново, благодаря ви доста “, добави Верстапен.

„ Усещането е фантастично “, продължи Верстапен вече след финала на спринта.

„ Годината в действителност е невероятна. Направихме доста невероятни надпревари. Супер горделив съм с работата, която тимът прави. Невероятно наслаждение е да си част от тази група от хора. “

„ А да съм троент международен първенец е в действителност извънредно. Ще продължим да натискаме. Ще даваме най-хубавото, на което сме способни. Днешното съревнование бе вълнуващо. Жалко, че имаше толкоз коли за сигурност, само че като цяло на пистата бе занимателно. В момента просто съм ужасно благополучен. “

„ Оскар [Пиастри] направи страхотна конкуренция. Не беше елементарно, защото ние бяхме с медиум, а водачите към нас имаха малко повече сцепление. Той се оправи добре. Аз направих всичко допустимо, с цел да го настигна. Просто малко не ни стигна най-после “, добави Верстапен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР