Мажоритарният акционер на Левски Наско Сираков излезе с официална позиция,

...
Мажоритарният акционер на Левски Наско Сираков излезе с официална позиция,
Коментари Харесай

Смях в залата: Наско абдикира!

Мажоритарният акционер на Левски Наско Сираков излезе с публична позиция, че няма да участва на срещата на " синята " общественост, огранизирана от Националния клуб на последователите.

Причините за това е задължението му към разяснителната акция за нарастването на капитала на клуба и подготовката за Общото заседание на 6 април.

Ето какво написа Сираков:

" Уважаеми последователи,

Ангажиментът ми към разяснителната акция във връзка нарастването на капитала на „ ПФК Левски “ и обвързваните с нея срещи в Бургас, Сливен, Стара Загора и Пазарджик, както и подготовката за Общото заседание на акционерите на 06.04.2023 година попречват моето наличие на проведената среща на „ синята “ общественост на 01.04.2023 година в София.

Всички зародили въпроси за сегашното и бъдещето на клуба ще получат своите отговори на идното Общо заседание при започване на месец април.

В допълнение всички структури на последователите на „ ПФК Левски “, които имат предпочитание да се срещнат с мен, ще имат опция да уговорим и насрочим сходна полемика на стадион „ Георги Аспарухов “ в дните след провеждането на Общото заседание на акционерите.

Наско Сираков ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР