Защитникът на Борусия Дортмунд Матс Хумелс вярва, че финалът в

...
Защитникът на Борусия Дортмунд Матс Хумелс вярва, че финалът в
Коментари Харесай

Матс Хумелс: Финалът на Шампионската лига означава толкова много, че трябва да се подготвиш за него

Защитникът на Борусия Дортмунд Матс Хумелс има вяра, че финалът в Шампионската лига по футбол изисква и специфична психическа подготовка.

" Той значи толкоз доста, че би трябвало да се подготвиш за него. Може да бъде непостижимо прочувствено. Трябва да бъдеш деликатен, тъй че да не се почувстваш по-малък в сравнение с си ", сподели Хумелс в изявление, оповестено на клубния уебсайт.

Борусия Дортмунд ще се изправи против Реал Мадрид във финала на Шампионската лига на 1 юни на стадион " Уембли " в британската столица Лондон. Точно там Борусия, с Хумелс в състава, претърпя проваляне от Байерн Мюнхен във финала през 2013-та. Година по-късно Матс Хумелс победи с националния отбор на Германия на международното състезание в Бразилия.

" Обикновено съм изцяло съсредоточен върху мача, когато съм на терена и нещата отвън него нямат значение. Но преди и по време на тези два мача беше изцяло друго ", призна бранителят.

Матс Хумелс бе запитан още какъв съвет може да предложи на по-младите си съотборници.

" Едно нещо, което мога да кажа сигурно е, че не можеш да предвидиш страстите си. Това е вторият максимален мач в света след финала на международното състезание ", добави той.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР