Сара Фъргюсън отприщи вряща изцепка на партито на филмовия фестивал

...
Сара Фъргюсън отприщи вряща изцепка на партито на филмовия фестивал
Коментари Харесай

Фърги отприщи яростна изцепка на партито в Кан след загадъчна кралска препратка

Сара Фъргюсън отприщи вряща изцепка на празненството на филмовия фестивал в Кан, откакто публиката се изрече, до момента в който тя се качи на сцената.

Фърги, 64, изглеждаше толкоз блестяща, колкото постоянно, когато участва на благотворителната церемония гала на amFAR, която работи за възстановяване на лекуването на СПИН и предварителната защита на ХИВ. Облечена в коктейлна рокля на Lilith за £13 000, херцогинята на Йорк се качи на сцената по време на събитието, защото картина на починалата кралица беше продадена на търг за идеята.

Тя обаче се сопна на публиката, защото те се провалиха да слушат какво има да каже, като им подреди да мълчат, преди да се извини на младежите за положението на околната среда. Това пристигна, когато тя благодари на художника Симон дьо Пюри за основаването на картина на починалия монарх, която беше продадена на търг за над £400k.

В клип, оповестен в Instagram от супермодела Хайди Клум, някогашната брачна половинка на принц Андрю изрече: „ Тихо, тъй като невероятният човек Саймън де...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР