Даниела Везиева се обърна към българските учители: Вие сте хората,

...
Даниела Везиева се обърна към българските учители: Вие сте хората,
Коментари Харесай

Ген. Стефан Янев: 24 май е в сърцето на всеки българин

Даниела Везиева се обърна към българските учители: " Вие сте хората, които ни построяват като персони. Благодарим Ви! ". 

24 май е в сърцето на всеки българин. Смея да настоявам, че е персонален празник за всеки един от нас, тъй като духовността и културата ни образуват като персони, дружно с нашите ментори, с нашите учители, за които всеки от нас си спомня с най-хубавото, на което са ни научили.

Това сподели водачът на Политическа партия " Български напредък " ген. Стефан Янев откакто дружно със съидейници сервираха венец и цветя пред паметника на Светите братя Кирил и Методий пред Народната библиотека в София в деня на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност.

" Искам да поздравя всички хора на духа, на културата, на просветата, на писмеността по тази причина, че ги има. Затова, че вършат най-хубавото за нашите деца и за бъдещето на България ", съобщи ген. Янев, който е лидер на листите на " Български напредък " в 24 МИР в София и 16 МИР – Пловдив.

" Днес е най-светлият български празник. Празник на духовността ", посочи Даниела Везиева, която е лидер на листите на " Български напредък " за Европейския парламент и за народни представители в 19 МИР – Русе.

По думите ѝ имаме извънреден мотив да се гордеем с двамата братя Кирил и Методий – основателите на българската писменост, които са ни популяризирали из цяла Европа, давайки на всички славянски нации опцията да имат своя книжовност.

" Днес е и ден, в който всеки един от нас си спомня с трогване за първия преподавател, за първия звънец, спомняме си за безгрижните времена на смях и безстрашие в родното учебно заведение ", сподели Везиева.

В празничния 24 май тя се обърна към всички учители, за които това не е просто специалност, а предопределение: " Вие сте хората, които ни построяват като персони. Благодарим Ви! Бъдете здрави! ".

Даниела Везиева пожела на младежите, които през днешния ден се разделят с учебния чин, да не стопират за мечтаят и да отстояват себе си. Да покоряват света, само че в никакъв случай да не не помнят жанр и татковина!

Политическа партия " Български напредък " е с №16 в бюлетините.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР