Националът на Бългалия Илия Груев не скри вълнението си преди

...
Националът на Бългалия Илия Груев не скри вълнението си преди
Коментари Харесай

Илия Груев: Играем футбол точно заради такива мачове

Националът на Бългалия Илия Груев не скри вълнението си преди финалния плейоф за влизане във Висшата лига сред съставите на Лийдс и Саутхемптън. Двата тима ще дефинират последния участник в елита на Англия през идната акция.

Лийдс доближи до решителния дуел на " Уембли " след безапелационен триумф над Норич в полуфинала, за който Груев имаше съществена заслуга, реализирайки първото попадение за крайната победа с 4:0.

Митичният стадион в британската столица ще бъде цялостен до краен лимит, като Груев има вяра, че страстите по време на финала ще бъдат незабравими както за него, по този начин и за всички симпатизиращи на Лийдс. Финалът ще бъде в неделя, от 17:00 часа.

" Стадионът ще бъде цялостен, а също така мачът ще бъде гледан от доста хора в доста страни. Играем футбол тъкмо поради такива мачове. Разбира се, бяхме малко разочаровани след последния мач от сезона, когато разбрахме, че няма да се класираме непосредствено. Сега обаче имаме нов късмет да го сторим и тъкмо по тази причина полфубиналът бе толкоз значим. Сега ще бъде още по-добре да отидем на " Уембли " за толкоз огромно събитие. Атмосферата и страстите в този мач ще бъдат невероятни ", показа Илия Груев-младши.

" В града се усеща какъв брой хора чакат този мач. Чувства се след мача с Норич и е прелестно, тъй като доста хора приказват единствено за това. През целия сезон нашите почитатели бяха страхотни. Атмосферата против Норич обаче бе невероятна. Мисля си, че на " Уембли " нашите почитатели ще създадат по този начин, че да се усещаме като вкъщи, а това ни дава доста мотивация и сила ", добави още той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР