Селекционерът на националния отбор на България Илиан Илиев няма да

...
Селекционерът на националния отбор на България Илиан Илиев няма да
Коментари Харесай

Двама национали пропускат контролите с Румъния и Словения

Селекционерът на националния тим на България Илиан Илиев няма да може да разчита на Петко Христов и на Лукас Петков за идните другарски мачове с Румъния на 4 юни, в Букурещ, и със Словения на 8 юни в Любляна, сочи информация от щаба на " трикольорите ".

Офанзивният полузащитник Петков получи травма на глезена в последния си дуел за Гройтер (Фюрт), в немската втора Бундеслига против Шалке 04, извоюван с 2:0 на 19 май, заради което няма да бъде разполагаем.

Централният защитник Христов пък изведе Специя с капитанската лента при триумфа над Венеция с 2:1 в последния 38-и кръг на Серия Б на 10 май, само че също има физически проблеми.

Полузащитникът на британския Лийдс Юнайтед Илия Груев пък може да получи отмора. Той ще играе на 26 май (неделя) решителен плейоф за влизане във Висшата лига против Саутхямптън на " Уембли ", като това ще му бъде шести дуел за малко повече от месец.

Илиан Илиев има задоволително разновидности за промяна на отпадналите, защото повика уголемен състав от 28 футболисти за двете срещи през юни.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР