Мъж от Плевен сигнализира в социалните мрежи за случай на

...
Мъж от Плевен сигнализира в социалните мрежи за случай на
Коментари Харесай

Синът ми Емил бе пребит и смлян от четирима полицаи: Баща се жалва във Фейсбук

Мъж от Плевен алармира в обществените мрежи за случай на принуждение от служители на реда. Той твърди, че синът му Емил е бил пребит от четирима служители на реда, които са били отвън работно време. 

" На 11.02.2023 година в 4.00 ч. сутринта пред дискотека " Анаконда " синът ми Емил бе пребит и надробен от пердах от четирима служители на реда / цивилни, отвън работно време/, с които не е имал пререкания, спор и каквото и да било. Не ги познава даже ", написа бащата във фейсбук профила си. 

Бащата на пребитото момче, Костадин Недялков, твърди, че служителите на реда нападнали сина му, когато той излизал от дискотеката. Побоят бил нечовечен, твърди бащата. 

" Бой, както се бие куче. Не, не като куче, тъй като то има правото да вие и да скимти от болежка. Той не е имал правото даже да изреве, тъй като от самото начало на багра е бил в безсъзнание ", написа още Недялков. 

От багра момчето си глътнало езика. Намесили се охранителите на дискотеката, които му извадили езика. 

" Други момчета, негови приятелчета, които излизат от заведението го познават само по маратонките. Бил е мъртвец на плочките обезобразен ", написа още той.
https://www.facebook.com/kostadin.nedyalkov/posts/6233094863402635
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР