16 нарушения на пътя само за 3 години опит зад

...
16 нарушения на пътя само за 3 години опит зад
Коментари Харесай

16 нарушения на пътя е имал Кристиан Екмекчиян

16 нарушавания на пътя единствено за 3 години опит зад кормилото е имал Кристиан Екмекчиян, който с изключение на себе си умъртви и 20-годишната Теодора Николова след жесток удар в дърво преди две денонощия.

21-годишният Екмекчиян е летял с към 200 километра в час по пловдивския бул. " Руски ", а криминалисти са безапелационни, че шансът за оцеляване след подобен удар и скорост е незабележим. Екмекчиян е съборил няколко дървета, а мощният джип " Рейндж Роувър " е безусловно разполовен след мелето. Цяло знамение е, че жертвите са единствено две, а не четири. 

В болница остават останалите двама младежи, които са се возили на задната седалка. Те са момче и момиче на сходна възраст с умрелите на място Кристиан и Теодора. Критично остава положението на момичето, което по-тежко потърпевшо от момчето. 

Въпреки, че майката на Кристиан Екмекчиян е дългогодишна служителка на КАТ, той постоянно карал с превишени скорости и даже заснемал с видеа рисковите моменти. Не е ясно и чия благосъстоятелност е първокласното возило. 

В града под тепетата упорстват за засилен пътен надзор, само че и по-силен надзор от страна на родителите.

Пробите за алкохол и опиати на лидера ще излязат след няколко дни. Според специалисти от Пътна полиция най-вероятно те ще бъдат позитивни, тъй като съответен човек не би карал с тази страховита скорост по влажен път. 

Пловдив остава преди всичко по катастрофи, контузии и гибел на пътя в страната. 

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР