21-годишният водач Кристиан Екмекчиян, който загина на място при катастрофата

...
21-годишният водач Кристиан Екмекчиян, който загина на място при катастрофата
Коментари Харесай

Загиналият Кристиан Екмекчиян - с множество нарушения на пътя

21-годишният лидер Кристиан Екмекчиян, който почина на място при злополуката на огромния пловдивски бул. " Руски " дружно със 20-годишната си спътничка тази нощ, има шофьорска брошура от едвам 3 години. По първична информация има и предходни прегрешения на пътя - за превишена скорост.

Именно Кристиан е карал първокласния джип " Рейндж Ровър ". Водачът е летял с доста висока скорост по правия бул., а след удар в дърво автомобилът безусловно е разполовен. 

Междувременно стана ясно, че починалият юноша е наследник на служителката на КАТ-Пловдив Петя Екмекчиян, която работи в отдел " Регистрации ". Момичето, което е пътувало на предната седалка и почина също на място, е 20-годишната Теодора Николова, евентуално гадже на Екмекчиян.

Младежът е студент в Пловдивския университет. Паралелно с това е съучастник във компанията на татко си Антон Екмекчиян " Аква де разкош ", сочи информация в Търговския указател. На този стадий към момента няма информация чия благосъстоятелност е джипа, който е със софийска регистрация. В обществените мрежи младият мъж е написал в профилите си, че работи в автокъща.

В болничното заведение остават 22-годишните Николета У. и Иван П., които са пътували на задната седалка на авариралия джип. Те са настанени във Втора клиника по хирургия в УМБАЛ " Св. Георги " в тежко положение, като момичето е с по-сериозни пострадвания.

Тежкият пътен случай стана тази нощ към 3.30 часа на бул. " Руски ", наоколо до кръстовището с бул. " 6-ти септември ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР