Кели Озбърн си спомня първите си дни в Холивуд. В

...
Кели Озбърн си спомня първите си дни в Холивуд. В
Коментари Харесай

Кели Озбърн казва, че изпълнителният директор на Холивуд й е казал, че е „твърде дебела“ за телевизия и ще „изглежда по-добре“, ако отслабне

Кели Озбърн си спомня първите си дни в Холивуд.

В неотдавнашен епизод от фамилния подкаст, „ The Osbournes Podcast “, Кели показа недодялан случай със своите съ-водещи: майка си Шарън, татко си Ози и брат Джак.

„ Когато бях дете, бях притеглен към шефа на офиса на организацията и той слагаше топки за голф в чаша и ми изнесе цяла тирада за това по какъв начин съм прекомерно пълен за телевизия и би трябвало да отслабна, и че в случай че отслабна, ще наподобявам по-добре ", спомня си Кели.

39-годишната телевизионна персона сподели, че това се е случило, откакто е била определена за присъединяване във кино лентата от 2003 година " Чудесният петък ". Адаптацията на кино лентата от 1976 година с присъединяване на Джейми Лий Къртис и Линдзи Лоън.

Кели Озбърн си спомня първите си дни в Холивуд. В неотдавнашен епизод от подкаста на фамилията си, „ The Osbournes Podcast “, Кели показа недодялан случай със своите съ-водещи: майка си Шарън, татко Ози и брат Джак. (Лионел Хан/Гети изображения)

„ Току-що резервирах...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР