Любовта и кариерата са най-активните и най-щастливите сфери в живота

...
Любовта и кариерата са най-активните и най-щастливите сфери в живота
Коментари Харесай

Близнаци, любовен хороскоп за 2018 г.: Наслаждавате се на страхотни романси

Любовта и кариерата са най-активните и най-щастливите сфери в живота ви през 2018 година. Наслаждавайте се. Някои години са избрани за другарство. Тази е любовна за вас.

Юпитер – планетата на любовта ви, се намира в сантименталния знак Везни през по-голямата част от годината, което е ужасно. Романсът е в мозъка ви, само че и в 5-ия ви дом на удоволствията. Любовта ви ще е като в меден месец.

Дори женените ще се любуват повече на връзката си през тази година. Мнозина ще отидат на втори меден месец. Тези, които са сами, ще срещнат любовта на нормалните места – забави, спектакъл, кино, купони, курорти и до момента в който си почиват.

Тъй като 5-ият дом в хороскопа ръководи и децата, доста от вас ще работят по въпроса. Женените може да си родят бебе през годината, а самотните ще обмислят брак за да имат деца.

Много постоянно, когато любовната планета се намира в 5-ия дом на хороскопа както при вас, човек не е сигурен дали просто желае занимания и леки връзки, или нещо по̀ по този начин. Има някаква колебливост по въпроса.

Възможностите и за двата вида обич ще са изобилни и лесни. Ще ви върви по вода в сърдечните каузи.

Когато 5-ият дом е мощен, нараства и половата интензивност. Увеличава се и плодовитостта.

Близнаците, които се интересуват от втори брак, ще имат превъзходен обществен живот, доста афери и благоприятни условия, само че женитба не е доста евентуална. Има прекалено много възбуденост и неустойчивост, прекомерно изпробване.

Удоволствието е налице, въпреки да не води до брак. Ще има любовни благоприятни условия в службата. Ще ви притеглят хора с високо състояние и власт, както и вие тях. Интересуват ви сътрудници, които могат да оказват помощ на кариерата ви.

Ако пък се стремите към трети или четвърти брак, не се обрисуват промени. Женените си остават обвързани, самотните – сами.

Любовта може да ви връхлети през цялата година, само че изключително в интервалите 19 януари – 26 февруари, 10 май – 21 юни и 17 август – 23 октомври.

Най-активните ви обществени интервали ще са от 17 август до 23 октомври и от 22 ноември до 21 декември.

Динамичният Уран кръжи към Медиум Цели в хороскопа ви, което води до неочаквани и коренни промени. Макар че механически те ще са свързани с кариерата ви, без подозрение ще се отразят на дома ви и фамилията.

Може да бъдете преместени на работа в различен град или страна. Шеметните промени в кариерата ще отклонят вниманието ви от домашните връзки, не тъй като не обичате фамилията си, а тъй като са в действителност шеметни.

Домът ще ви занимава най-активно от 23 юли до 22 септември. Периодът от 23 юли до 17 август е изключително удобен за поправки и разкрасяване на жилището ви, както и за фамилни сбирки.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР