Любовните взаимоотношения се променят с времето. От нас и половинката

...
Любовните взаимоотношения се променят с времето. От нас и половинката
Коментари Харесай

Ето 6 закона на връзките, които не можем да избегнем

Любовните взаимоотношения се трансформират с времето. От нас и половинката ни зависи по какъв начин ще преминем през тези промени. Понякога губим връзка един с различен, нараняваме се... Това са нещо като закони на връзките, които не можем да избегнем, само че можем да се опитаме да преодолеем. Кои са останалите?

Доверието е извънредно нежно
Всички взаимоотношения, изключително любовните се основават на доверие и от време на време може да наподобяват доста солидни. Точно тогава някой от сътрудниците взема решение, че всичко е несъмнено и предприемайки някои дейности, като невярност, криене на истина, икономисване на някои обстоятелства, излага на риск доверието.

Понякога ще ви е скучно дружно
Това не значи, че ще се отдалечите един от различен. Важно е в такива моменти или да си намирате приятни занимания, в които да сте дружно или да не се сърдите един на различен, когато всеки има свои ползи и занимания и би желал да им се отдаде. Така си давате въздух.

Невинаги ще бъдете на една и съща страна
Особено когато се постанова да взимате значими решения, касаещи вас като двойка. Дори и в множеството случаи да сте на едно мнение, все в миналото концепциите ви ще се разминат. Тогава е значимо по какъв начин ще реагирате на тези разлики, тъй като постоянно двойките вършат от дребното огромен проблем.

Бракът и децата не са решение – те са отговорност за цялостен живот
Има всевъзможни връзки. Има и такива, които са дългогодишни, връзки, в които сътрудниците са имали повече от една разлъка, спорове. Някои от тях взимат решение за брак и деца, смятайки че по този начин ще съумеят да преодолеят различията и да стабилизират връзката. Но не помнят, че да си родител и сътрудник е огромна отговорност и че по този път също ще има разминаване в мненията.

Ще има моменти, в които няма да се усещате по този начин мощно привлечени един към различен , както при започване на взаимоотношенията ви. Страстта последователно понижава, от време на време рутината завладява любовния живот и освен в спалнята. Ако я неглижирате, това може да ви отдалечи един от различен, да ви тласне да търсите развлечение отвън връзката ви.

Понякога ще се чувствате самотни
Когато нямаме сътрудник до себе си, имаме вяра че в случай че сме във връзка, ще се постави завършек на нашата самотност. Но това е неправилно. В доста двойки един от сътрудниците се сблъсква със самотата. Усещането може да има редица аргументи – персонални, които са отвън връзката, служебни проблеми, недоумение от страна на колегата и други. Тук е значима връзката. Да споделяме своите чувства.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР