Франсис Форд Копола е сред легендарните режисьори, които винаги предизвикват

...
Франсис Форд Копола е сред легендарните режисьори, които винаги предизвикват
Коментари Харесай

Megalopolis - филмът на Франсис Форд Копола, който никой не иска

Франсис Форд Копола е измежду именитите режисьори, които постоянно провокират интерес у хората с новите си филми. Megalopolis е най-новият му филм, който е в действителност забавен.
 Megalopolis - новият филм на Франсис Форд Копола сред неуспеха и триумфа
Megalopolis - новият филм на Франсис Форд Копола сред неуспеха и триумфа

Това ли ще е новият “Блейд Рънър ”

Като стартираме от обстоятелството, че Копола е почнал да написа сюжета на кино лентата още през 1983 година, само че съумява да го приключи и реализира едвам в този момент.

Според The Hollywood Reporter, Megalopolis е коствал 120 милиона $, като не са се намерили продуценти и студио, които да повярват в плана. Ето за какво огромна част от парите са пристигнали от продажбата на винарната на Копола.

Към момента Франсис Форд Копола не съумява да откри пропагандатор, като през март е посочил кино лентата на ръководителите на Universal, Netflix и Sony, но поне към този момент никой не е показал сериозен интерес.

За Megalopolis не се знае кой знае какъв брой доста, единствено че действието в научно-фантастичния филм ще се развива във въображаема модерна Америка. Всичко ще се върти около талантливия актьор Сесар Катилина (Адам Драйвър), който е намерил метод да пътува във времето и желае да се придвижи в едно по-добро бъдеще.

Megalopolis ще бъде показан публично за първи път на 17 май по време на филмовия фестивал в Кан, а по този мотив бе пуснат и тийзър. От него не разбираме съвсем нищо повече за сюжета, само че пък ни излиза наяве, че ще бъде в действителност шантаво и извънредно. Движещи се скулптури, рухващи здания и доста шарени осъществявания.

Освен Адам Драйвър, в другите функции ще забележим Натали Еманюел, Обри Плаза, Шая Лебов, Джон Войт, Лорънс Фишбърн и Дъстин Хофман. Засега е оповестено, че филмът ще бъде пуснат през 2024 година, само че няма и съответна дата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР