Лявата ръка на премиера Кирил Петков - Калина Константинова, претърпяла

...
Лявата ръка на премиера Кирил Петков - Калина Константинова, претърпяла
Коментари Харесай

Вицето Калина Константинова свалила 30 кила

Лявата ръка на премиера Кирил Петков - Калина Константинова, претърпяла шеметна промяна, след която събира всички погледи в Министерския съвет с провокативни тоалети. 37-годишната икономистка съумяла да отслабне с 30 кг и след фрапантната смяна е изцяло неузнаваема. В обществените мрежи към момента има фотоси, на които Константинова е доста по-пищна от в този момент.



Наскоро към Калина се разгоря лют скандал, откакто бе щракната да театралничи на премиерата на кино лентата „ Петя на моята Петя “ дружно с целия кабинет на Петков и тайнствен господин, който бе положил повърхностно ръка на бедрото ѝ.

Оказа се, че в действителност това е мъжът, с който Калина живее на фамилни начала. Младият инженер Боян Бегов от години е половинка на амбициозната дама. Той е роден и израснал в столицата, приключил е интернационалното висше бизнес учебно заведение в Ботевград и е работил в разнообразни компании като инженер и механически управител, а все още практикува в студио за интериорни решения.

Двамата споделят общо жилище в столицата, само че Калина е собственичка и на различен софийски апартамент, който получила като подаяние. Вицепремиерката признава, че не е от заможно семейство. Родена в София и израснала в квартал „ Овча купел “, с баща строителен инженер, Калина от дребна желала да обиколи света. „ Живяла съм в Съединени американски щати, Англия, Франция, Сингапур “, споделя хубавицата, чийто татко Борислав дори е работил в Нигерия като ландшафтен архитект.



Преди време Калина е била много пухкава

Завършила Френската гимназия в София, Калина съумява да се пребори за студентско място и стипендия във авторитетния лицей „ Бард “ в Ню Йорк, където семестриалната такса възлиза на над 75 000$.

После Константинова се мести в Англия, където продължава образованието си с магистърска степен по стабилно развиване в Лондонското учебно заведение по стопанска система и политически науки.



Животът и кариерата в чужбина обаче не ѝ се нравят и бъдещата вицепремиерка се прибира в България, с цел да нагази в политиката. Още през 2013-а, едвам 29-годишна, тя стават консултант на Асен Василев, който тогава е длъжностен министър на стопанската система, енергетиката и туризма във краткотрайното държавно управление на Марин Райков.

През 2021 година Калина беше и заместник-министър на стопанската система в първия длъжностен кабинет на Стефан Янев, а с Кирил и Асен се срещнала около своя брат Антон.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР