Продуцентът Магърдич Халваджиян направи изненадващо изявление - след финала на

...
Продуцентът Магърдич Халваджиян направи изненадващо изявление - след финала на
Коментари Харесай

Магърдич бяга от Нова ТВ в БНТ

Продуцентът Магърдич Халваджиян направи изненадващо изказване - след финала на `Капките " той е решил да нагази в нови води и да смени Народоосвободителна въстаническа армия ТВ, където вървяха до момента всичките му излъчвания и филми, с Българска национална телевизия.

Халваджиян показа, че станалият доста прочут разказ на ужасите „ Мамник “ от Васил Попов ще бъде приспособен в ефирен сериал, който ще се излъчва по Българска национална телевизия. 

Той не е снимал сериали от години, въпреки че неговият " Седем часа разлика " бе същински шлагер. След това арменецът сподели " Полицаите от края на града ", който не притегли вниманието на феновете. Сега с " Мамник " Халваджиян се връща стремително в нишата на българските сериали, още повече, че режисьор ще бъде Виктор Божинов. Той е прочут от хитовата поредност „ Вина “ и кино лентата „ Възвишение “, по едноименния разказ на писателя Милен Русков.



Сюжетът на „ Мамник “, написан от Попов, се развива в трънското село Вракола, където се случват невероятни неща – няколко индивида са убити по невъобразим метод, други се разсънват с особени белези по тялото. Сякаш над селото е надвиснало нечовешко зло.

Настаненият в старешки дом Емил, дружно с граничния служител на реда Божана Горнева, стартира да проверява странните случаи и се натъква на потулени от предишното загадки и на оживяло от българския фолклор страшилище. В борбата със злото им оказва помощ и един възкръснал труп, който има несвършена работа на този свят.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР