Луната и особено пълнолунието неминуемо оставя своя отпечатък върху нас.

...
Луната и особено пълнолунието неминуемо оставя своя отпечатък върху нас.
Коментари Харесай

Какво влияние оказва върху вас пълнолунието според зодията ви?

Луната и изключително пълнолунието неизбежно оставя своя отпечатък върху нас. Колко мощно ни влияе, зависи значително от зодията ни. През актуалната година предстоят още 11 пълнолуния, първото от които е напълно скоро – на 16 февруари – и е добре да знаете какво да очаквате. Другите дни с цялостни луни са: 18 март, 16 април, 16 май, 14 юни, 13 юли, 12 август, 10 септември, 9 октомври, 8 ноември, 8 декември.

Луната визира всеки един от нас, въпреки да е в друга степен, като това е изцяло предстоящ и естествен феномен, в който няма нищо свръхестествено. Щом луната може да оказва въздействие на приливите и отливите, за какво да не имаме вяра, че въздейства на хората? Как и с каква мощ зависи от зодията.
Какво не трябва да вършим при пълнолуние?
В астрологичен проект лунните етапи стартират с новолуние и приключват с пълнолуние, символизиращо края на цикъла и времето, когато се събир...
Прочети повече
На луната са подвластни физическият потенциал, страстите, преценката ни и работоспособността. Най-силно тя въздейства на представителите на зодиите Везни и Стрелец.

При представителите на зодия Стрелец пълнолунието води до еснафщина и стрелците, които по принцип стоят над дребнотемието, над нещата и одобряват всичко, което ориста им сервира с лекост, се трансформират в начумерени и дребнави хора, способни на неконтролируеми страсти. По време на пълнолуние Стрелците могат да бъдат сприхави, избухливи, груби, мощно прочувствени, да минават неоснователно през целия набор на страстите и да нервничат. Всичко това отминава с пълнолунието и Стрелецът се насочва към своите нови цели и фантазии още веднъж необятно скроен и спокоен.

Представителите на зодия Везни също мъчно понасят пълнолунието. За тях то е интервал, в който губят уравновесения си темперамент и благия манталитет, салдото и умереността си и се трансформират в конфликтни персони. Пълнолунието изважда на показ пред света отрицателните им усеща и ги предизвиква да ги показват и демонстрират намерено. Не влизайте в изострен спор или в спор с Везни по време на пълнолуние, защото рискувате съществени проблеми или даже разпра. Оставете значимите диалози за новолунието, когато салдото в характера на тази зодия се е завърнал.

Представителите на зодия Овен обичат пълнолунието, защото то носи откриване на истини и секрети, а те са открити и няма какво да губят. Честността им е пословична и пълнолунието е самобитен техен празник на истината.

За представителите на зодия Телец цялостната луна носи повече разсъдък в интимните връзки.
Акулите атакуват по пълнолуние
Пълнолунието мистериозно въздейства върху живата и неживата природа, даже на акулите надълбоко под водата. Проучвания, траяли 50 години, п...
Прочети повече
За Близнаци пълнолунието е интервал, в който мъчно се концентрират, приказват още повече за сметка на свършена потребна работа и натоварват близките с бръщолевенето си.

За Рак пълнолунието значи една-две безсънни нощи. То въздейства на качеството на съня им, отнемайки го. Добре е да употребяват безсънието, с цел да премислят отношението си към околните, приятелите и фамилията.

Казват, че Лъв по пълнолуние се трансформира във вампир. Бъдете деликатни с него. Вероятно нещо няма да ви допадне в държанието му на този ден.

За представителите на зодия Дева цялостната луна е време за равносметка – какво са постигнали от поставените цели и какво им следва по пътя до тях.

Скорпионът твори шедьоври по време на пълнолуние. Това е неговият интервал да сътвори най-хубавото от себе си в творчеството.
Пълнолунието въздейства на положението ни! Ето по какъв начин!
Научете по какъв начин пълнолунието се отразява върху цялото ви тяло. Цикълът на съня ви се променя Как спите, когато има пълнолуние? Вероятно с...
Прочети повече
Козирозите обичат да почиват по пълнолуние и за разлика от Раците, чиито сън се губи, представителите на зодия Козирог прекарват доста време към пълнолуние в бездънен сън.

За Водолей пълнолунието носи прозорливост, оказва помощ му да се освободи от заблудите и да разбере по-добре прочувствените си потребности.

За Риби пълнолунието носи облекчение, освобождение от остарели рани и възобновяване на душевното равновесие.

 

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР