Един от най-колоритните участници в Hell’s Kitchen 6 и любимка

...
Един от най-колоритните участници в Hell’s Kitchen 6 и любимка
Коментари Харесай

Българска или чуждестранна кухня: Какво предпочита българинът

Един от най-колоритните участници в Hell’s Kitchen 6 и фаворитка на Шеф Ангелов – Симона , отпадна предходната седмица от конкуренцията в кулинарния риалити формат.

Сега Мони Бонбони взе присъединяване в специалиния Food Quiz и дано разберем какъв брой добре познавам почитателите на предаването:

46% от почитателите на Hell’s Kitchen избират да ядат пастата с чесън - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Не мисля, че 46% от почитателите на Hell’s Kitchen избират да ядат пастата с чесън, само че... съгласно мен е ГРЕШНО! Добре! Обичам и с чесън и без, зависи. Ако съм на първа среща - без чесън, в случай че сме към този момент от година дружно... с повече чесън! Да му мисли Митко!

74% от почитателите на Hell’s Kitchen чистят кухнята си най-малко един път седмично - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

74%? Ами, да! Като виждам какви почитатели има Hell’s Kitchen и какви рецензии има... съгласно мен доста си чистят, тъкмо по този начин - правилно е! Аз шетам кухнята 2 пъти в седмицата. Най-често в неделя и в сряда. Тогава са ми дни за почистване. Започвам първо с пода, след това стартирам с кухнята, взимам
препаратите, стартирам да бър..., да греша, не знам какво да върша... Но по какъв начин да шетам? Просто шетам!

80% от почитателите на Hell’s Kitchen избират солен пред сладостен кекс - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

ОТГОВОР: Не мисля, че 80% от почитателите на Hell’s Kitchen избират солен кекс, тъй като дамите обичат сладкото, а не мисля, че единствено мъже гледат Hell’s Kitchen, тъй че - ГРЕШНО! Аз обичам сладостен кекс. Рядко хапвам сладко. Когато хапвам, го избирам с повече шоколад. Яко, крепко до горе шоколад!

80% от почитателите на Hell’s Kitchen са пресолявали ядене - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

Според мен не 80% от почитателите, ами 100% от почитателите са ги пресолявали, тъй че... ВЕРЕН ОТГОВОР! Колко съм пресолявала, единствено аз си знам... и началник Ангелов, де! Много! Много пъти съм пресолявала, дори един път в единия сос, вместо сол... бях поставила захар! И стана сладостен Холандез. Ами, то си е ясно, че аз се побърках там, само че аз си влязох побъркана, тъй че не съм изперквала толкоз доста.

16% от почитателите на Hell’s Kitchen избират българска пред задграничната кухня - ВЯРНО ИЛИ ГРЕШНО?

За мен е неверно, тъй като в Hell’s Kitchen с изключение на българи, гледат и българи в чужбина, които супер доста им липсва нашата страна и съгласно мен избират българската кухня повече проценти, не 16%. Любимото ми българско ядене е мусаката. С мляко мусаката, наложително. И баница, не знам, то мусаката и баницата са български, тъкмо по този начин. В Hell’s Kitchen всички от участниците ще потвърдят, че аз съм правила най-вкусната баница.
Не обичам айрян, тъй като доста се издувам от него, тъй че без айрян. Айрян със захар не съм пробвала, само че и не мисля, че ще ми допадне като усет. На шефа можеше да го опитвам, само че... е, не се бях сетила.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР