Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви в студиото на Тази

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова заяви в студиото на Тази
Коментари Харесай

Нинова: В парламента е политическа вакханалия

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи в студиото на „ Тази неделя “, че ГЕРБ и „ Продължаваме промяната “, като първи и втори мандатоносител, договарят за държавно управление.

„ Някак си всички изригнаха щастливо, че партиите си приказват. Да забележим какво си приказват. Едните съдят другите за газа и за корупцията. Другите съдят вторите за корупция. Взаимни обвинявания. Борисов надмина себе си в стила си заран да споделя: „ Ще вършим с първия мандат болшинство “, на обяд да споделя: „ Ще подкрепим Политическа партия с втория “, вечерта да споделя: „ Експертно държавно управление с третия, на който ръководителите на комисии да са министри “. Това е парадокс и загуба на скъпо политическо време “, добави тя.

По думите ѝ това, което виждаме в последно време е политическа вакханалия.

„ Президентът даде задоволително време за съвещания сред партиите, забави връчването на мандатите, сякаш с цел да се случат договаряния за държавно управление. В този интервал текат три сюжета. Първият, тази реплика на договаряния. Вторият, обърнете внимание на решенията, които взе Народното събрание в тези мътни води. Третият, бюджетът и парите на хората за зимата са блокирани “, съобщи Нинова.

Тя добави, че противоречивите решения, които са гласувани в Народно събрание в същото време, „ които надали биха минали, в случай че има постоянен кабинет “ – самолетите, капиталовият план за новите F-16, влизането в еврозоната и оръжията за Украйна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР