Лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира информацията, че премиерът в

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира информацията, че премиерът в
Коментари Харесай

Нинова съзря конспирация в инцидента с Борисов

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разяснява информацията, че министър председателят в оставка Бойко Борисов сега се оперира, откакто е скъсал менискус на коляното.

" Искаме да научим Борисов, че сме парламентарна република, по тази причина го викаме в Народното събрание. Позволете ми да изразя подозрение във връзка интервенцията на Борисов, само че в случай че е правилно - бързо излекуване му искам. Въпреки че сме привикнали с тези номера 4 години ", съобщи алената шефка пред Българска национална телевизия.

Първите дни имаше антигерб болшинство, след това обаче започнаха шарени болшинства. Да, България гласоподаваха доста необичайно с Движение за права и свободи. Има Такъв Народ пък се опълчиха на нашите оферти. Мисля, че вървим към нови избори, " сподели Нинова.

" Не ме интересува какво приказва Борисов, аз приказвам във обстоятелства. Няколко гласувания имаше, в които Да, България работи с Движение за права и свободи - това са обстоятелства. Вижте по какъв начин се променят нещата за 24 часа ", сподели тя.

Важно е коя партия къде се нарежда сега. Хората би трябвало да съдят за нас по дейностите ни.
Българска социалистическа партия е единствената кардинална партия сега. Ние сме най-ясни и поредни. Ако имаме съвпадения в концепциите сме съидейници с новите партии ", твърди Нинова.

" Ние декларирахме, че бихме подкрепили кабинет на Има Такъв Народ, в случай че те ни поканят на договаряния, в случай че не - дано ги поддържат Движение за права и свободи - да им е честито ", споделя тя.

" Някой би трябвало да поеме отговорност и да изясни щом е акредитиран от народа, за какво ни праща на предварителни избори. ", коментира Нинова.

" Ние няма да дадем на сляпо доверието си на хора, с които не сме разговаряли. Ние няма да си дадем просто по този начин гласовете. ", твърди тя.

" В акцията ние се борехме за победа. На нас властта ни беше препоръчана на тепсия преди 4 години и ние отказахме, тъй като сме кардинални и в този момент бихме постъпили по този начин. Има потребност от готова стратегия ", споделя Нинова.

" Ние не сме говорили в партията по какъв начин да действаме в случай че мандатът пристигна до нас ", посочи тя.

На мен Перник ми желае оставката, а не младежкото Българска социалистическа партия, безапелационна е Нинова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР