Левски отпадна от турнира за Купата на България след продължения

...
Левски отпадна от турнира за Купата на България след продължения
Коментари Харесай

Оставили жаден вратаря на Левски срещу Черно море

 Левски изхвърча за Купата на България
Левски отпадна от шампионата за Купата на България след продължения и дузпи против Черно море и остана на " изсъхнало " в шампионата за поредна 12-а година.

Буквално на изсъхнало пък е бил оставен вратарят на " сините " Божидар Митрев в продълженията, откакто едно от децата, които гонят топката, постъпило много подло с него, написа " Меридиан Мач ".

Хлапето издебнало заплеснатост на стража и разсипало бутилката му с вода. Така Митрев останал жаден. Не е ясно дали дехидратацията е повлияла на представянето му при осъществяването на дузпите, в които " сините " направиха два пропуща и пратиха Черно море напред.

Изпълнителният шеф на Левски Красимир Иванов не пропусна да разяснява мача и съответно съдийството на Ивайло Стоянов - Сватбата. Според него е била пропусната дузпа за Левски в постоянното време, а реферът е посочил доста незаслужени картони на футболисти на Левски.

" Загубихме. Сами изпуснахме шанса си. За изпуснатите дузпи няма кой да виним. Но в случай че поради това премълчим разполагането на охранители преди мача пред стаята на съдиите, спестена 1000% дузпа, измислените картони, сами обричаме себе си на забвение. Сами против всички! Това ще е играта до края на сезона и от всички ни зависи да не сведем глави! ", написа Иванов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР