Левски официално представи новия си спонсор - Националната лотария. Футболистите

...
Левски официално представи новия си спонсор - Националната лотария. Футболистите
Коментари Харесай

Компания на Божков стана генерален спонсор на "Левски"

" Левски " публично показа новия си спонсор - " Националната лотария ". Футболистите на отбора ще играят с логото на 7777.bg на екипите още на следващия ден в първия мач с " Ружомберок " (Слвк) от първия квалификационен кръг на Лига Европа. От " Левски " прецизираха, че в границите на партньорството ще бъдат осъществени редица планове, свързани с школата на клуба. 

" С " Националната
лотария " тръгваме на дълъг път, по който ще се опитаме да върнем " Левски " към корените, към концепциите и правилата, въодушевили неговите създатели в далечната 1914-а. Това партньорство е доста повече от спонсорски контракт - това е обществен план, чиято цел ще бъде да възкреси любовта на младите към спорта и в частност към футбола, както и да усили опциите на всеки левскар, без значение къде по света се намира, да се допре до " синята " магия и да поддържа обичания тим ", заяви изпълнителният шеф на " Левски " Павел Колев.

Основният акционер на " Левски " Георги Попов е в съвета на шефовете на " Националната
лотария ", където съгласно " Капитал " посредством свои компании дял притежава Васил Божков. Последният присъства на срещата на футболните шефове с премиера Бойко Борисов от името на " сините ".

Вчера отборът показа и екипите за новия сезон. На гърдите на играчите се връща буквата " Л ", която обичайно бе на фланелките до 2014 година, само че по-късно бе заменена от емблема по случай 100-годишнината на клуба. От вътрешната страна на новите екипи пък е комплициран първият щемпел на " Левски " в историята му, а също така има и жълто-червено райе, отдадено на първите цветове на клуба. Имената на играчите ще бъдат изписани на кирилица за българското състезание и на латиница за евротурнирите. Скоро " Левски " ще открие и музей за историята на клуба. В него ще бъде изложен и Учредителният протокол на клуба, който е от 1911 година Това разкри Илия Христов от Сдружение " Сини сърца ".

" Левски " ще остане без Николай Михайлов за мачовете с " Ружомберок " в Лига Европа и началото на сезона в Първа лига, заяви " Спортал ". Вратарят, който взе участие в представянето на екипите, е получил разтежение първа степен на връзката на дясното коляно, като се чака да отсъства около 15 дни.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР