Левски направи 1:1 с втородивизионния Витоша (Бистрица) в контролна среща,

...
Левски направи 1:1 с втородивизионния Витоша (Бистрица) в контролна среща,
Коментари Харесай

Левски се измъкна в последната минута срещу Витоша Бистрица

Левски направи 1:1 с втородивизионния Витоша (Бистрица) в контролна среща, играна на един от помощните терени на „ Герена “. Мачът беше съдбоносен за бъдещето при „ сините “ на трима играчи, намиращи се на проби в последните седмици – Алекс Петков, Атанас Курдов и Клаудио Тавареш.

Домакините бяха покрай откриването на резултата в 15-ата минута, когато Патрик-Габриел Галчев от наказателното поле пропусна да уцели вратата. В идната минута гостите поведоха. Венцислав Бонев се оказа непокрит при осъществяване на корнер и десния крайник прати топката във вратата на Николай Кръстев.

Десет минути по-късно Насиру Мохамед откри Паулиньо в наказателното поле, само че бразилецът от няколко метра не съумя да уцели вратата на Валентин Галев. Точно преди почивката удар на Паулиньо беше отразен от вратаря на Витоша.

През второто полувреме Георги Тодоров направи няколко промени в състава. Още на старта на втората част Витоша пропусна добра опция за гол, когато Алекс Терзийски с глава стреля край вратата след центриране на Илия Йорданов.

В 73-ата минута Насиру Мохамед имаше малшанс, защото след негов удар от въздуха топката се отби в напречната греда. Малко по-късно гол на Живко Атанасов с глава беше анулиран поради нарушаване в нахлуване.

Минута преди края Мохамед проби отдясно в наказателното поле на Витоша и беше съборен. Новото попълнение Борислав Цонев беше прецизен при осъществяването на отсъдената дузпа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР