Няма гаранции. Никс все още не са излезли от първия

...
Няма гаранции. Никс все още не са излезли от първия
Коментари Харесай

Как трудно спечелената победа на Никс в мач 4 във Фили прочиства път към финалите на Изток

Няма гаранции. Никс към момента не са излезли от първия кръг. По това време на годината се случват луди неща, пострадвания и разстройства и непредвидени резултати.

Но след героичното изпитание на Джейлън Брънсън във Филаделфия в неделя следобяд, гардът на суперзвездата – да, тази купа към този момент е подобаваща – върви към рекордните плейофи за франчайз 47 точки, пътят е явен.

Никс ​​на Том Тибодо може да мисли за постигане до финалите на Източната конференция за първи път от 2000 година След като победиха 76-те във Филаделфия с 97-92, в този момент имат три шанса да изпратят Джоел Ембийд и 76-те вкъщи, започвайки във вторник вечерта Градината и наподобява, че нито един от тимовете, против които може да се изправят, няма тип на джаггернаут.

Вече изоставайки с 2-1 в серията от откриващия кръг, Милуоки беше без Янис Адетокумбо (ляв прасец) и Дамян Лилард (разтежение на ахилесовото сухожилие от степен 1) за загубата на Бъкс със 126-113 в мач 4 неделя вечер от Пейсърс, конфигурация Никс стават съществени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР