Левски до часове ще обяви третото си ново попълнение. Въпросният

...
Левски до часове ще обяви третото си ново попълнение. Въпросният
Коментари Харесай

Левски остава без заместник на Билал Бари поне до зимата

Левски до часове ще разгласи третото си ново попълнение. Въпросният футболист към този момент е в Българин и се чака да подпише контракт със столичани. Това би трябвало да е набелязаният бразилски футболист, който обаче не е централен нападател, написа " Тема Спорт ".

Така " сините " ще останат 6eз заместител на Билал Бари най-малко до зимата, до тогава скаутите ще наблюдават набелязани футболисти на този пост, които сега са с контракти, само че след края на първия полусезон ще станат свободни сътрудници.

Левски ще притегли дясно крило, е играчът би трябвало де бъде показан през идващите часове, откакто мине наложителните медицински прегледи. До края на седмицата новият ще се качи на лагера в Самоков. Става въпрос за 21-годишен флангови състезател, който ще пристигна в Левски от второто равнище на локалния футбол - Серия Б. Клубът от " Герена " ще заплати към 50 хиляди евро за правата на играча. Сумата ще отиде за мениджърска организация, която движи прехвърлянето.

Мъри подсказа за привличането на този състезател по време на конференцията си, преди заминаването на отбора за лагер в Боровец. Младият бразилец ще е третото ново попълнение на " сините " след Ивелин Попов и Анте Блажевич.
 Анди Краев е едвам четвърти вид за маджарски гранд
Анди Краев е едвам четвърти вид за маджарски гранд

Ференцварош би трябвало да претърпи много трансферни несполуки, с цел да предложи контракт на халфа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР