Инвеститорът на Бърнли Джей Джей Уат сравни собствеността на клуба

...
Инвеститорът на Бърнли Джей Джей Уат сравни собствеността на клуба
Коментари Харесай

Съсобственикът на Бърнли Джей Джей Уат отговаря на преместването на Винсент Компани в Байерн Мюнхен

Инвеститорът на Бърнли Джей Джей Уат съпостави собствеността на клуба с американския футбол на фона на шоковото пренасяне на Винсент Компани в Байерн Мюнхен.

Бившата звезда на Манчестър Сити беше разпознат от клубни чиновници като заместител на Томас Тухел след дълготрайно търсене. Той отлетя за Бавария, с цел да напише на хартия хода, до момента в който договарянията сред Байерн и Бърнли не престават. Watt – някогашна звезда на американския футбол – има миноритарен дял в Clarets от май 2023 година В Twitter той съпостави вихрушката на пазара на мениджъри с излизането на терена в NFL.

Watt написа: „ Хората постоянно питат дали притежаването на европейски футбол оказва помощ да се запълни адреналиновата празнина от играта… Определено има дни “, дружно със смеещо се емотиконче.

Тъй като Компани е на прага да се причисли към Байерн, всяка договорка ще постави завършек на разочарованието на немските колоси в опита им да намерят заместител на Томас Тухел. През февруари беше оповестено, че той ще н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР