Лекоатлетката Ивет Лалова е поредната популярна личност, която работи над

...
Лекоатлетката Ивет Лалова е поредната популярна личност, която работи над
Коментари Харесай

Ивет Лалова разголва душата си в автобиографична книга

Лекоатлетката Ивет Лалова е следващата известна персона, която работи над автобиографията си, дочу HotArena. В нея тя ще излезе душата си и ще събере страстите и прекарването от своята спортна кариера, която ще е преплетена и с персоналната история.

" Тя ще споделя само и единствено от мен, не от различен, от публицист или публицист да вземем за пример. През призмата на досегашния си опит в залеза на моята кариера мога да кажа доста неща ", изяснява Ивет. Когато стартира да написа книгата си, тя намира свои дневници от детството. В един от тях открива и тези мемоари отпреди 25 години когато се пали по леката атлетика.

Започва да се занимава с други спортове, само че декларира само че родителите си, че желае да тича. Отваряйки на молбите й, татко й я завежда на стадиона, само че по това време е мъчно да се откри треньор, тъй като на никого не му се занимава с деца. Все отново Константин Миланов, който е другар на фамилията, стартира да я тренира и в идващите 15 години остава неин треньор. Още като дребна Лалова загатва за капацитета си. През 2003 година става европейска шампионка до 19 години на 10 и на  200 метра. Година по-късно прави най-бързото си тичане едвам на 20 -годишна възраст Лалова стопира хронометрите на 100 метра отдалеченост на 10.77 секунди. Време, с което дава поръчка за олимпийски орден.  Тези и още доста други истории от живота и спортната кариера на Ивет Лалова ще прочетем в автобиографичната й книга.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР